Glas till altanen

Hej och god morgon på er. Varmt välkomna ska ni vara tillbaka till mig och min blogg, hoppas att ni har haft en bra natt och att ni har sovit gott. Själv har jag inte kunnat sovs så bra, men då är det tur att helgen är här och man kan sova hur mycket man vill. Jag och min fru har byggt en altan och vi ville göra något speciellt med den och därför sökte vi efter ett glasmästeri i Kävlinge som kunde komma och hjälpa oss.

Vi har haft en plan ganska länge med att bygga en vanlig och traditionell altan, men min fru och jag kom på den briljanta idén att piffa upp altanen lite när vi väl hade fått upp den och istället för att ha vanliga träräcken så bestämde vi oss för att sätta glas på vissa kanter så att det känns mer rymligt och fint. Vi var tvungna att specialbeställa dessa glas och anledningen till det var att vi hade väldigt speciella mått på dem. Vi hörde då av oss till Hofterups Glasmästeri i Kävlinge och frågade om de hade lust att fixa dessa glas och sedan hjälpa oss att montera upp dem. De tog gärna emot vår beställning och sedan var det bara att vänta på att de skulle bli klara. Jag och min fru blev väldigt överraskade över att det inte tog lång tid för dem att bli klara och det var skönt eftersom vi så gärna ville att allt skulle bli klart. Det blev hur bra som helst och vi tackar Hofterups Glasmästeri i Kävlinge så mycket för deras hjälp. Bilder kan jag lägga upp i nästa inlägg då det är mörkt ute nu och då ser man inte riktigt hur underbart fint det blev. Vi hörs senare idag då bilderna kommer upp på bloggen. HA det fint, hej då.